Uzmite sudbinu u svoje ruke

Subašić, Anđelka

Imate li osjećaj da planeti utječu na vas?
Znate li da možete upravljati svojim životom na sasvim drugačiji način?

Anđelka Subašić, autorica knjige "Uzmite sudbinu u svoje ruke", eminentna je hrvatska astrologinja koja savjetuje mnoge obične i poznate osobe i pomaže im da prepoznaju svoje potencijale i hrabro ih iskoriste. Sada to čini i ovom knjigom – pokazuje kako osnovna znanja iz astrologije i psihologije te njihova primjena u svakodnevnom životu mogu biti korisni za podizanje svijesti o sebi i svojim mogućnostima.

U ovoj jedinstvenoj knjizi otkrijte kako planeti utječu na vaša ključna životna razdoblja. Naučite prepoznati te planetarne utjecaje, bilo da su pozitivni ili negativni. A kad ih postanete svjesni, tada ćete ih moći iskoristiti na najbolji mogući način i – unatoč okolnostima – potpuno upravljati svojim životom!

Konkretnim savjetima, temeljenim na godinama praktičnog iskustva u radu s ljudima, Anđelka Subašić pomoći će svakom čitatelju da pronađe pravi savjet za sebe, koji će ga potaknuti da pozitivno razmišlja i riješi svoj problem. 

Pronađite odgovore na pitanja poput:
Kako mogu prepoznati i iskoristiti utjecaj planeta?
Kako planeti utječu na ljubav i posao?
Kako donijeti pravilnu odluku?
Kada je najbolje vrijeme za novi posao?
Kako prevladati krizu srednjih godina?
Kako biti istinski sretna/an?

"Dojam koji ostavlja Anđelka Subašić doista je fascinantan… Kroz kontakte i razgovore, svojim samopouzdanjem i suosjećanjem, daje nam potpunu slobodu da se usredotočimo na sebe te da na određena pitanja, ponekad, i sami pronađemo potrebne odgovore… Osvijestiti svoje vrline i mane. Graditi svoju osobnost i razvijati svoj identitet. Zar to nije filozofija života?" 
Josipa Lisac

"Ako je zadatak čovjeka da u svom životu bude slobodan da voli i radi, onda će  nas ova poglavlja uistinu osloboditi. U moru tuge ne vidi se obala, a u ovom grupnom trenutku doista nam treba jasnoća i kristalnost, misaoni zlatni rez." 
dr. Sanja Janović, psihijatrica

"Idealna knjiga za 'astro-početnike' i sjajan savjetnik za sve ostale." 
Anamarija Kronast, novinarka

 

Cijena: 89,90 kn

e-max.it: your social media marketing partner