Dežurna kučka

Hanauer, Cathi

 

Žene govore istinu o seksu, osamljenosti, poslu, majčinstvu i braku . 


Žene danas imaju daleko veću mogućnost izbora nego ikada prije. Pa ipak, sve je više pametnih, ambicioznih, modernih žena koje su iz dana u dan sve ogorčenije, nezadovoljnije, sve više pod stresom. Zašto su nezadovoljne? Što to one stvarno žele? Ta su pitanja premisa ove strastvene, provokativne, smiješne, do kosti iskrene zbirke eseja u kojima se poziva čitatelje da uđu u živote, glave, spavaće sobe 26 dama i da razmisle o odlukama koje su one donijele, da vide što funkcionira a što ne. 

Tračajući vlastitu privatnost i pritom nam povjeravajući svoje najskrovitije istine o braku, seksu, konfekcijskim brojevima, osamljenosti, karijeri i majčinstvu – 26 spisateljica supotpisuje drukčiju, iskrenu, uzbudljivu, raspričanu, otvorenu, istodobno neugodnu i zabavnu knjigu. 

Dosjetljivošću i duhovitošću, prozom koliko snažnom toliko i izravnom, ove intrigantne i samosvjesne žene – između dvadeset četiri i šezdeset i pet godina, neudane, bez djece, udane, s djecom ili ponekad čak četiri puta razvedene – iznose počesto šokantne pojedinosti iz svojih života.

 

Cijena: 145,00 kn

e-max.it: your social media marketing partner