Božji kod

Braden, Gregg

 Kakvo bi značenje imalo otkriće drevnoga jezika koji svjedoči o našem božanskom podrijetlu – skrivenog u DNK molekulama?


U živim molekulama, duboko u DNK svake stanice našega tijela, otkrivena je kodirana poruka. Zahvaljujući nevjerojatnom otkriću koje povezuje biblijska pisma s našim genetskim kôdom, "jezik života" sada možemo čitati kao drevna slova bezvremene poruke. Bez obzira na rasu, religiju, nasljeđe ili način života, ta je poruka potpuno ista u svakoj stanici svakoga muškarca, žene i djeteta iz prošlosti i sadašnjosti. Nema nikakve sumnje: u tijelo svakoga od nas na najintimniji je način utisnuto drevno Božje ime. Sve je Bog – svako mišićno vlakno, svaki koštani kristal, svaka suza i svaki osmijeh.

U jedinstvenoj i fascinantnoj knjizi Gregg Braden opisuje svoje revolucionarno otkriće koje ga je navelo da napusti uspješnu poslovnu karijeru te se upusti u opsežno, dvanaestogodišnje proučavanje najsvetijih i najpoštovanijih tradicija ljudskoga roda. Bradenovo dugotrajno, globalno istraživanje i sporna otkrića omogućuju nam da: 

- dešifriramo kodiranu poruku koja se od dana rođenja nalazi u našim stanicama 
- tu poruku doživimo kao univerzalni princip jedinstva zbog kojega se čini da je zastario svaki rat potaknut međusobnim razlikama 
- upoznamo nedavno otkriven fragment "Svitaka s Mrtvog mora" koji potvrđuje poruku otkrivenu u našim stanicama 
- otkrijemo čvrst dokaz koji bez sumnje dokazuje da smo dio obuhvatnijeg postojanja.

 

Cijena: 135,00 kn

e-max.it: your social media marketing partner